Björn Sundeby vald till Årets företagare i Kronoberg!

Efter att tidigare ha vunnit den lokala tävlingen Årets företagare i Växjö kommun utsågs Björn Sundeby på tisdagen till Årets företagare i Kronoberg och är därmed en av Sverige-finalisterna.

Juryn bestod av Frida Boklund, Regionchef Företagarna Kronoberg, Anders Meijer Länsstyrelsen och Karin Palmér, Region Kronoberg.

”För oss handlar det om att hitta det företag som har gjort mest för sin kommun och som har bidragit till utveckling och är en god förebild. Som lyfter sitt bolag, sin personal, kommunen och regionen” säger Frida Boklund. ”Har man både en god ekonomisk utveckling och kan svara upp på de mjuka kriterierna är det ett plus. Det var så otroligt många bra mjuka värden när vi kom till Björns resa. Björn är verkligen en förebild i entreprenörskap och ledarskap. Vi resonerade i termer om mod, all utveckling och förändring startar med person. Björn personifierar en sann entreprenör.”

Den stora Årets företagare-galan äger rum i Stockholm den 19 oktober, och dagen avslutas med galamiddag och prisutdelning i Blå Hallen i Stockholms stadshus.

Läs mer från Vxonews 2019-06-19

Växjöprofilen Årets Företagare i Kronoberg